info@zinenondernemen.nl       06 - 48 45 41 37

  HOE BEN JE IN PROCESBEGELEIDING TERECHT GEKOMEN EN WAARIN ONDERSCHEID JIJ JE? 

   

  In mijn werk met psychodiagnostiek miste ik steeds vaker creativiteit. Ruim 25 jaar geleden heb ik het roer omgegooid. Via persoonlijke ontwikkeling en bestuursfuncties ben ik trainingen gaan geven in o.a. communicatie, vitaliteit en verzuim. Ik zag daar in organisaties een groot verschil tussen weten en doen. Door in mijn procesbegeleiding een andere energie in te brengen, ontstond meer diepgang, met resultaten die beter beklijfde. Een quote van een deelnemer: “Dit verandert ècht”, waarmee hij doelde op intrinsieke verandering, die zichtbaar is in werk en resultaat naar buiten. Met de assessments en escaperoom maken deelnemers in korte tijd kennis met de uitgangspunten en zien zij waar hun sterke kanten en leerpunten liggen.

  sociale innovatie, veranderingen, onderwijsmanagement, zingeving, communicatie, effectiviteit, diend leiderschap, stresspreventie, transformatieprocessen, persoonlijk meesterschap, van reactief naar innovatief, cultuurtrajecten, coachen, coching, verzuimbeheer, managen werkdruk, carrièreontwikkeling, co-creatie, leiderchap, coachend leiderschap, diagnostiek, organisatieontwikkeling, implementatie veranderingen, managentontwikkeling management development, samenwerken, agile werken, creativiteit, innovatie, simulaties, intern ondernemerschap, hrm-advies, teamontwikkeling

  Door René Jillisen, NVP

    MAAK KENNIS MET ZIN EN ONDERNEMEN  
  Naam m/v  
  Functie  
  Organisatie  
  Telefoon  
  Email  
  Selecteer  
  Licht toe  
  Bijlagen  
   
  gallery/logo linked in
  gallery/logo twitter
  gallery/logo facebook
  gallery/logo you tube
  gallery/kopfoto website

  De sleutel naar

  SLAGKRACHT = INNOVATIEVITALITEIT

  gallery/-- knop menu info

                           Thema's 

   

   

  sociale innovatie, veranderingen, onderwijsmanagement,

  zingeving, communicatie, effectiviteit, diend leiderschap, stresspreventie, transformatieprocessen, persoonlijk meesterschap, van reactief naar innovatief, cultuurtrajecten, coachen, coching, verzuimbeheer, managen werkdruk, carrièreontwikkeling, co-creatie, leiderchap, coachend leiderschap, diagnostiek, organisatieontwikkeling, implementatie veranderingen, managentontwikkeling management development, samenwerken, agile werken, creativiteit, innovatie, simulaties, intern ondernemerschap, hrm-advies, teamontwikkeling

  coaching, begeleiding, trainingen, communicatie, vitaliteit, verzuim, sociale innovatie, kookboek sociale innovatie, inspirerende doorbraken
  nelson mandela, trump, charismatisch, verbindend, leiderschap, wereldleiders
  slagkracht, energie, creatiever, vindingrijker, begeleidingsteam

  JE HEBT NU EEN VISIE EN WERKWIJZE RONDOM HET GEDACHTENGOED VAN NELSON MANDELA ONTWIKKELD. HOE KWAM JE DAAR ZO BIJ? 

   

  Nelson Mandela sprak me vooral aan omdat hij zijn verworven wijsheid en persoonlijk proces heeft omgezet in duidelijk resultaat en slagkracht. We leven in een geweldige tijd, waarden veranderen ten goede en mogelijkheden nemen toe. Dan wil je dat omwentelingen uiteindelijk verbinden en niet polariseren. Dat vraagt om meer charismatische en verbindende leiders. Laten we beginnen in organisaties.

  HOE COMBINEER JE DEZE PRINCIPES IN JE DAGELIJKSE LEVEN?

   

  Dat vraagt een continu kritische en respectvolle, houding in diverse situaties. Soms lastig, maar het geeft me veel inzicht, meer energie en (slag-)kracht. Ik merk dat ik in toenemende mate  creatievere en vindingrijkere resultaten bereik. Dat gun ik anderen ook.

  VOER JE DE ACTIVITEITEN ZELF UIT?

   

  Ik ben in ieder geval aanspreekpunt en waar mogelijk ook uitvoerder. Waar andere disciplines of grotere inzet gevraagd worden, richt ik een op de situatie afgestemd begeleidingsteam in, met professionals met wie ik goede ervaringen heb. 

  In 2008 kwam ik in aanraking met sociale innovatie, wat alles in een breder perspectief plaatste. Ik was in dat kader ook co-auteur van ‘Het kookboek voor sociale Innovatie’ met 20 visies van prominenten en 20 praktijkvoorbeelden. En ik filmde ruim 20 interviews in overheid, onderwijs, zorg en bedrijven (te bekijken op www.inspirerendedoorbraken.nl).

  Stichting Zin en Ondernemen     Home.

  Tarieven op basis van offerte. 

  Korting mogelijk bij beperkt budget. 

  * Vraag naar de werkwijze voor gratis aanbod.

   

   

   

   

  KvK 50340212  - © 2018. 

  06-48454137     info@zinenondernemen.nl

  Nuon
  DSM
  Brabantzorg
  NVEH
  Atos
  Politie
  ABN-AMRO
  ING
  Goudse Verzekeringen
  Landgoed de Horst
  De Veluwe
  Sodexo
  Servex
  NS stations
  Waterschap Aa en Maas
  Waterschap Hollandse Delta
  CMHF
  Het Koninklijk Huis
  CNV
  Kookboek Sociale Innovatie
  Taskforce Innovatie Regio Utrecht
  Mijn Bedrijf 2.0
  HRM in de Overheid
  NVP
  Inholland Academy
  CPS
  Schoevers
  Volksuniversiteit
  SBI Formaat
  Maetis
  Drielanden
  ISBW
  Hogeschool Rotterdam
  CKC Seminars
  gallery/-- home
  Avans Hogeschool

  Zin en Ondernemen

   

  verheldert

  gallery/logo af

  Hoe versterkt u charisma en empathie?

  Hoe ontpopt u zich als verbindend leider met visie?

  Hoe focust u op creëren, verbeteren, innoveren?

   

  Met 'bijdrage' van Nelson Mandela!